Referenser och Partners

”En ny chans vid uppsägning”

I samband med en uppsägning fick jag möjlighet att gå i karriärcoachning. Det ska erkännas att jag till en början var ganska skeptisk till hur användbara dessa sessioner skulle vara. Men nu, med facit i hand, kan jag konstatera att mötena varit både ögonöppnande, utmanande och lärorika. Investera tid, engagemang och energi i detta och du kommer få många intressanta lärdomar om dig själv och dina yrkesmässiga preferenser samt konkreta och användbara redskap till framtida jobbsökande och karriärval. Tack Anette! /Artemis, projektledare

”En välbehövlig knuff”

Hälsoklivet gav mig framförallt tid för eftertanke samt verktyg till hur man ska tänka när man funderar på vilka jobb som känns rätt för en.
För min del innebar detta en välbehövlig knuff för att starta tankeprocessen, något som kan vara svårt då man känner att man inte har tid eller energi för något utöver jobb, sömn och mat.
Detta har bidragit till att jag idag har bytt tjänst och på så sätt fått mer energi i vardagen. 
/Nathalie

”Jag trodde inte att detta skulle ge så otroligt mycket!”

Det var en fantastisk upplevelse där min coach hjälpte mig att våga mer, vara ärlig mot mig själv och vad jag vill och att lita på att inte tveka.
Det var värt varje minut och jag hade sånt förtroende för min coach Anette som var helt fantastisk.
Jag använder mig fortfarande av mina anteckningar och går tillbaka och tittar när jag behöver en boost eller bara påminna mig om hur jag ska tänka.
TACK!
/Sofia

”Fokus på det jag vill ha ut av livet”

Från min tid med Anette fick jag värdefull hjälp om hur jag ska söka jobb, vilka värderingar jag utgår ifrån och vad som är mina starka samt svagare sidor.
Detta gav mig insikt om hur jag arbetar i olika uppgifter, vilka arbeten jag borde söka mig till och vad jag egentligen vill göra i arbetslivet.
Anette hjälpte mig att fokuser på det jag vill ha ut av mitt arbete, hur jag ska formulera mina mål och hur jag i framtiden ska hantera stress.”
/Bea

 

”Hade kört fast…”

”Kände efter sommaren att jag hade kört fast och behövde hjälp att våga ta mig an nya utmaningar. Hörde av mig till karriärscoarcherna och blev kontaktad av Anette som har varit ett superbra stöd under hela hösten och hjälpte mig till nästa steg i livet! Framförallt att våga lita på mig själv och höja min självkänsla, men har också utvecklats enormt som person och har en tydligare målbild vart jag är på väg. Rekommenderar varmt karriärscoacherna!”
/Moa 

”Hälsoklivet blev en s k räddning i min vardag”. 

Jag fick verktyg som förbättrade både min vardag och arbetsliv. Jag var en stressad tjej som satt kvar i mitt hjul som snurrade kors och tvärs. Jag hade tappat bort mig.
Jag har nu fått hjälp att veta vem jag är. Nu kunde jag börja om från början och lära om mig för att ta mig fram i livet.
Anette har fått mig att tro på mig själv igen och få känna mig glad och lycklig igen.
Små, små steg och de kloka orden har jag med mig hela tiden.
/Annika

”Har lärt mig så oerhört mycket om mig själv”.

Har gått från att vara ”blind” till att se människor, situationer och mig själv på ett helt nytt sätt. Kan inte nog uttrycka hur tacksam jag är för coachingen.
Vad jag har lärt mig hjälper mig dagligen, inte bara i arbetet utan också i livet.
Rekommenderar verkligen alla att gå programmet!
/Malin

”Vår resa tillsammans”

För mig har våra samtal varit oerhört givande, både på ett personligt och yrkesmässigt plan.
Jag har fått bättre förståelse för mina drivkrafter i arbetslivet och hur jag kan använda mig av dem för att använda min energi på rätt sätt.
På det personliga planet har det också varit väldigt nyttigt att i kontrast till alla måsten och utåtriktade aktiviteter få vända mig inåt och inventera mina styrkor, intressen och inte minst de sidor jag behöver jobba på för att utvecklas.
Innan vi träffades första gången hade jag nog trott att karriärcoaching skulle ha mer direkt fokus på att ”hitta” ett nytt jobb åt mig, men med facit i hand har jag verkligen uppskattat att vi så grundligt har tagit avstamp i vem jag är och hur jag kan hjälpa mig själv att hitta rätt.
Jag tror att alla skulle må bra av att stanna upp och fundera över sina livsval, oavsett om de är professionella eller privata.
/Cilla

Kontakta mig

Ring

073 - 22 810 88

E-post

info@halsoklivet.se

Besöksadress

Förrådsgatan 6

642 60 Malmköping