Om mig

Anette Kumlin Jonsson

Livs- och karriärcoach

Alla borde ha en coach!

Min bakgrund

Efter 20 års erfarenhet från Arbetsförmedlingen och därav 10 års arbete med rehabilitering, så vet jag att stödet av coaching behövs både för företag och för den enskilda individen. Av egen erfarenhet så har jag stor respekt för hur lätt det är att få spiralen i livet att gå nedåt i stället för uppåt.

Hälsoklivet startades 2012 parallellt med mitt arbete på Arbetsförmedlingen och uppkom genom blandningen av karriär och att ha ett bra liv.

Detta gjorde det naturligt för mig att ta steget mot det friska och utbilda mig till certifierad coach och stress och friskvårdsterapeut. Jag certifierad mig också i Extended Disc profiler för min nyfikenhet att fördjupa mig i olika personligheter. På senare år har jag utbildat mig till HR koordinator för att kunna ge stöd till chefer i deras roll, med expertområde för sjukskrivna.

Mitt ”VARFÖR”!

Mitt ”varför” är att få inspirera och motivera människor att göra det dom drömmer om!
Att göra den förändring, både i livet och arbetslivet, som gör att du mår lite bättre och lever det liv du vill. Det handlar om att finna en bra balans mellan livet och arbetslivet!

Det är endast du som kan förändra din egen situation, ingen annan kan göra det åt dig men jag finns till hands för att hjälpa dig!

Jag arbetar idag med att hjälpa och stödja företag att förebygga, behålla sina anställda, hjälpa medarbetare vidare till annat och att ha en bra psykosocial hälsa på arbetsplatsen.

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

I nyhetsbrevet hittar du tips och råd, artiklar och erbjudanden.

8 + 2 =

Kontakta mig

Ring

073 - 22 810 88

E-post

info@halsoklivet.se

Besöksadress

Förrådsgatan 6

642 60 Malmköping