Coaching för kvinnliga entreprenörer

Som helt ny företagare kan man få en hel del hjälp från olika håll kring ”hårda frågor” som marknadsföring, ekonomi, affärsplan mm och i början är man helt upp i detta för att få igång sitt företag och börja jobba.
För att kunna driva ett företag krävs också en individ bakom och därför är det också av stor vikt att skaffa sig självinsikt kring sina styrkor och utmaningar, vad som ger energi och vad som tar energi, vad som skulle kunna stressa mig och hur fungerar jag som entreprenör.

Att ha ett hälsosamt företagande handlar om att se till att ha livet och företagandet i balans och som kvinna är det inte alltid så lätt. Man försöker ta hand om sig själv, familjen och företaget och många gånger kan man känna sig otillräcklig och ofokuserad och bli stressad pga tidsbrist.

Att skaffa sig en mentor, ett bollplank eller en coach kan vara en väl värd investering när startar ditt företag men också när du har hållit på ett tag. Att ha någon som följer dig på din resa till din dröm, som vrider och vänder på tankar och idéer, coachar dig så att du letar dig fram och till slut hittar rätt både i livet och i ditt företagande.

  • Behöver du stöd för att få till ett hälsofrämjande företagande?
  • Behöver du en mentor/coach?
  • Behöver du hjälp att utveckla dig själv och din självinsikt?
  • Behöver du hjälp att hitta balansen i ditt liv och som företagare?

Jag hjälper dig att hitta rätt balans i livet och i ditt företagande genom coaching så att du får ett företag som växer som du vill!

Kontakta mig

Ring

073 – 22 810 88

E-post

info@halsoklivet.se

Besöksadress

Förrådsgatan 6

642 60 Malmköping